En sevdiğiniz Marvel karakteri?

5 Nisan 2008 Cumartesi

Iron Man & Wolverine Nick'te

2009 yılında 2 Marvel hikayesi Nickelodeon'da yayınlanacak. İngilizce adları "Wolverine And The X-Men" ve "Iron Man: The Animated Series" olan çizgi filmler Amerika'da 2008'in sonlarında yayına girecek. Hikayelerin konuları şöyle:



Wolverine And The X-Men (26 yarım saatlik bölüm)


Hikaye kötü bir olay ile bir çok X-Men'in yaralanması ve Profesör X'in ölümüyle başlar. Bu olaydan sonra X-Men, süper kahramanlığı bırakır ve herkes kendi yaşamlarına geri dönmeye çalışır. Ancak bu kahramanlarımızın geleceğe bir bakışlarıyla değişir. Bütün dünyanın kötülük altına girdiğini ve robotlar tarafından yönetildiğini görürler. Dünyadaki bütün dengelerin, sırf X-Men işi bırakti diye değiştiğini anlarlar. Bundan sonra en ünlü X-Men Wolverine başa geçer ve hayatlarının görevine çıkarlar, "Dünyanın yok edilmesini önlemek." Ve bunu yaparken Magneto ve Kardeşliğiylede savaşmak zorundadırlar.



Iron Man: The Animated Series (26 yarım saatlik bölüm)

Milyar dolarlık bir şirket sahibi olan Tony Stark, şirketinde değişik bilimsel ve teknolojik araştırmalara yoğunluk veren bir işadamıdır. Ancak herşey tehlikeli bir deneyde sorun çıkmasıyla değişir. Tony'nin babası bu kazada ölür ve Tony'de zor bela yaşamaya devam eder. Deneyden sonra oluşan rahatsızlığı yüzünden çok sıkıntı çeken Tony, parasını ve teknolojik bilgisini kullanarak bir zırh yaratır. Şimdi Tony genç yaşamını, bir süper kahramanın görevleriyle bağdaştırmak zorundadır. Tony, yüksek güçlü zırhın içinde, yüksek güçlü silahlar kullanan, yüksek hızda uçabilen biri olmuştur artık. O Iron Man olmuştur...

Sayfayı Yazdır

0 yorum:

Website counter Kişi ziyaret etti.