En sevdiğiniz Marvel karakteri?

19 Nisan 2008 Cumartesi

Yeşil Dev Yeni Filmiyle Geliyor!


Edward Norton'ın ünlü çizgi roman kahramanını canlandırdığı filmin afişi gözleri projeye çevirdi. The Incredible Hulk'ın gerçekten inanılmaz bir oyuncu kadrosu var. Edward Norton'ı bile bu projede görmek başlıbaşına bir olayken, Liv Tyler, Tim Roth ve William Hurt gibi isimleri birlikte görmek oldukça heyecan verici. 15 Ağustos'ta izleyici ile buluşacak olan proje uzun bir süredir sinema dünyasının gündeminden düşmüştü. Paramount tarafından basına dağıtılan afiş gözleri yeniden projeye çevirdi. Bakalım birbirinden değerli oyuncular, beyazperde serüveni orta şekerli giden Hulk'u yeniden yıldızlar arasına yükseltmeyi başarabilecek mi? Bugünlerde başarılı çizgi roman uyarlamaları görmek pek mümkün olmuyor.
Bu filmle ilgili en çok şaşırdığımız haberlerden biri de Tim Roth'un, Hulk sayfalarında gama ışınına maruz kalarak canavara dönüşen Emil Blonsky'i oynayacak olmasıydı.
Filmin konusu klasikle aynı:
Bruce Banner gama ışınlarına maruz kalmış ve hücresel bir değişikliğe uğramıştır. Artık o sinirlendiğinde yeşil bir devdir. Artık bu gerçekle yaşayan Banner, sevdiği kadından ve eski yaşam alışkanlıklarından kopar.Günün birinde bir bilim adamı sorununa çare olabilecek bir seçim fırsatı sunar: Ya Hulk gidecek, Bruce kendisi olarak hayatına devam edecek, ya da kendini tamamen bir süperkahraman olan Hulk'a teslim edecektir.
Filmin fragmanı için tıklayın.

0 yorum:

Website counter Kişi ziyaret etti.